GP resultat 5. oktober 2021

Efter 4 runder med tidshandicap nåede vi frem til den sjove slutstilling, at der var 3 spillere med 3 point, 3 spillere med 2 point og 2 spillere med 0,5 point. Efter korrektionsberegning endte turneringen med sejr til Søren Hedegaard.

1. Søren Hedegaard 3 point, kor 8
2. Frede Andreasen 3 point, kor 7/9
3. Kim Fuglsang 3 point, kor 7/7,5
4. Karl Balleby 2 point, kor 8/8,5
4. Kenneth Jørgensen 2 point, kor 8/8,5
6. Arne Præstholm 2 point, kor 5,5
7. Egon Klitmøller Sørensen 0,5 point, kor 8
8. Sigismund Schulin-Zeuthen 0,5 point, kor 6

Klubturneringen i gang!

Så er klubturneringen kommet i gang. Tirsdag, d. 25. september blev de første partier spillet. Første runde bød på en stor overraskelse, da Søren fortjent vandt i overlegen stil over Kim.

Turneringen er oprettet ved DSU og link kan findes under “Turneringer” på hjemmesiden eller her.

På tirsdag er der teori i klubben, hvor der vil være fokus på tårnslutspil og et siciliansk parti. Alle er velkomne.

Vestjysk Bank Grand Prix

Tirsdag, d. 21. september var Lemvig Skakklub arrangør af den sidste runde af Vestjysk Bank Grand Prix.

Der blev spillet hurtigskak i 3 grupper med i alt 22 spillere.

I mesterklassen benyttede lemvigerne sig af hjemmebanen og tog de to første pladser:

1. Bent Olesen, Lemvig, 4 point,
  2. Kim Fuglsang, Lemvig, 3 point.

Basis 1 blev vundet af Sigurd Rindom, Holstebro med 4 point foran Jacob Jensen og Oliver Jakobcic, der begge havde 3½ point.

Basis 2 vandt Birgit Dithlevsen, Herning suverænt med 5 point foran Mads Thorsen, Holstebro med 4 point. Præmien for bedste spiller under 1200 blev Karl Balleby med 2½point, mens 2. præmien blev delt mellem 4 spillere på 2 point, nemlig Mogens Nørsøller, Nicolai Lyhne, Lasse K. Nielsen alle Holstebro og Kenneth Jørgensen fra Lemvig.

Turneringen forløb i god ro og orden efter reglerne var blevet genopfrisket. Der var således ingen ulovlige træk efter 1. runde!

Sæson start

Endelig! Efter næsten et års venten blev der igen spillet skak i klubben. Sæsonen blev startet med en lille alle-mod-alle lynturnering, hvor Kim vandt med Arne på 2. pladsen stærkt forfulgt af en hjemvendt Frede og med nye Kenneth på en 4. plads.

På tirsdag er der Vestjysk Bank Grand Prix, hvorefter klubturneringen starter.

Der vil blive arrangeret teorigennemgang og Grand Prix på udvalgte tirsdage, hvilket vil fremgå af kalenderen.